Har lactase en kvaternær struktur?
Har lactase en kvaternær struktur?

Video: Har lactase en kvaternær struktur?

Video: Har lactase en kvaternær struktur?
Video: 3.6.5 Explain the use of lactase in the production of lactose-free milk 2024, Juli
Anonim

β-galactosidase ( lactase ) er en tetramer, der angiver, at den har fire underenheder. Dette er et eksempel på et enzym, der består af en kvartær struktur.

På denne måde, hvad er strukturen af lactase?

Modent menneske lactase består af en enkelt 160 kDa polypeptidkæde, der lokaliseres til børstekantmembranen af tarmepitelceller. Den er orienteret med N-terminalen uden for cellen og C-terminalen i cytosolen. LPH indeholder to katalytiske glutaminsyresteder.

Man kan også spørge, hvor mange aminosyrer er der i laktasens primære struktur? Struktur af lactase Dele af kæden fjernes derefter, efterhånden som polypeptidet omdannes til sin modne form, lactase. Flere kæder sættes sammen for at danne lactase, som består af fire af de samme underenheder. Hver underenhed har 1023 aminosyre rester i alt på 4092 aminosyre rester.

Hvad angår dette, hvilken type protein er lactase?

Enzymet Lactase er en transmembran protein i tarmepitelceller eller enterocytter. Dens funktion er at bryde lactose i dets to sukkerarter: glucose og galactose. Disse sukkerarter kan derefter bruges i ATP-fremstilling og andre cellulære processer.

Hvad er reaktanten for lactaseenzymet?

(a) lactose er reaktanten og glukose og galactose er produkterne.

Anbefalede: