Hvad er generisk for Entresto?
Hvad er generisk for Entresto?

Video: Hvad er generisk for Entresto?

Video: Hvad er generisk for Entresto?
Video: Entresto (Sacubitril / Valsartan) Explained, the Good and the Bad: Side Effects and How I Use it. 2024, Juli
Anonim

ENTRESTO Lægemiddelprofil

Den generiske ingrediens i ENTRESTO er sacubitril; valsartan.

På samme måde bliver det spurgt, om der findes en generisk version af Entresto?

Ingen. Der er i øjeblikket ikke terapeutisk tilsvarende version af Entresto tilgængelig i USA. Bemærk: Svigagtige onlineapoteker kan forsøge at sælge en ulovlig generisk version af Entresto . Disse lægemidler kan være forfalskede og potentielt usikre.

Ligeledes, hvad koster Entresto uden forsikring? Det pris på Entresto uden sundhed forsikring er $ 646,99. Hvis du ikke er forsikret, kan du bruge et SingleCare-opsparingskort og betale nedsat pris på $ 527,07 hver gang du køber Entresto.

Man kan også spørge, er der en erstatning for Entresto?

Det bruges typisk sammen med andre hjertesvigtsbehandlinger. Der er i øjeblikket ingen generisk ækvivalent til Entresto . Se vores sparetips til co-pay-kort, hjælpeprogrammer og andre måder at reducere dine omkostninger på.

Hvad koster Entresto?

Det koste til Entresto oral tablet (24 mg-26 mg) er omkring $ 578 for en forsyning på 60 tabletter, afhængigt af det apotek, du besøger. Priser er kun til kontantbetalende kunder og er ikke gyldige med forsikringsordninger. Entresto er kun tilgængelig som et lægemiddel til mærkenavn, en generisk version er endnu ikke tilgængelig.

Anbefalede: