Hvor længe kan du bære Acuvue Oasys 1 dag?
Hvor længe kan du bære Acuvue Oasys 1 dag?

Video: Hvor længe kan du bære Acuvue Oasys 1 dag?

Video: Hvor længe kan du bære Acuvue Oasys 1 dag?
Video: Acuvue Oasys 1 Day vs. Dailies Total 1 Contact Lens Comparison | AskAshley 2024, September
Anonim

Acuvue Oasys er godkendt til forlænget/kontinuerlig have på i 6 nætter/7 dage så de skal smides ud efter en uge hvis du sover med dem.

Heraf, hvor længe kan du bære 1-dags kontakter?

”Som en tommelfingerregel, du burde kunne have på din kontakter for en fuld dag uden et problem,”forklarer Dr. Wende, medicinsk direktør forContactsDirect. “Denne tid kan være som lang som 16 timer a dag for nogle mennesker, men kan kun være otte timer a dag for andre."

Udover ovenstående, kan jeg bære Acuvue Oasys natten over? Optikers svar. Acuvue Oasys kontaktlinser kan bruges dagligt eller forlænget have på . Hvis din optiker har informeret dig om, at du er egnet, og du kan bære linserne til en forlænget have på periode ( natten over ) linserne kan bæres op til maksimalt seks nætter/syv dage, hvorefter du skal udskifte linsen.

Heraf, hvor længe kan du bære 1 Day Acuvue Moist?

Acuvue Moist 1 Dag Linser er lavet med LACREON og kan bæres i 14 timer i træk, efter end, de vilje sandsynligvis blive ubehageligt. Kontaktlinser i en æske multipliceret med antal øjne! Overraskelse, du har to øjne. En kontaktlinsepakken har 30 linser, hvilket betyder, at den kun er god til 15 dage.

Kan du bære Acuvue Oasys længere end 2 uger?

Nej, den 2 uger refererer til det faktiske beløb på iført tid, så de kan sidst længere end 2 uger hvis du er ikke iført dem på fuld tid. Dit websted viser mit objektiv som 2 uge engang, men mine læger siger jeg kan bære dem til 4 uger.

Anbefalede: