Hvornår skal en phlebotomist udføre eksterne væskekontroller?
Hvornår skal en phlebotomist udføre eksterne væskekontroller?

Video: Hvornår skal en phlebotomist udføre eksterne væskekontroller?

Video: Hvornår skal en phlebotomist udføre eksterne væskekontroller?
Video: Vlogmas day 7 | A day in my life at work as a Phlebotomist 2024, Juli
Anonim

Hvornår skal en flebotomist udføre eksterne væskekontroller for kvalitet styring på en CLIA-frafaldet plejeprøve? Når et nyt lotnummer eller kit åbnes. Eksterne væskekontroller bør være udført når et nyt lotnummer eller kit åbnes. Du har lige læst 50 termer!

Simpelthen så, hvilket tilsætningsstof bruges til at udføre en CBC?

EDTA

Ved også, at når der bruges alkohol til at rense venepunktionsstedet, skal det have lov til at lufttørre inden venepunkturen, fordi alkohol? Det alkohol skal have lov til at lufttørre i cirka et minut forud til venepunktur at desinficere korrekt websted , forhindrer hæmolyse af prøven og undgå ubehag for patienten. Gaze bør være Brugt når der lægges pres på venepunktursted umiddelbart efter at nålen er trukket tilbage.

Hvad er så det første skridt i rutinemæssig blodindsamling?

Venipunkturprocedure: En flebotomist skal have en professionel, høflig og forstående måde i al kontakt med alle patienter. Det første skridt til kollektion er at identificere patienten positivt ved to former for identifikation; bede patienten om at angive og stave sit navn og give dig hans/hendes fødselsdato.

Hvad er glukoskuvetter?

4X25 KUVETTER . HemoCue Glukose Mikrokuvetter. Mikrokuvetten er lavet af plast og indeholder et hulrum, der rummer omkring 5 µL prøve. Det kuvette hulrum indeholder reagenser afsat på dens indre vægge, og blodprøven trækkes ind i hulrummet ved kapillærvirkning og blandes spontant med reagenserne.

Anbefalede: