Hvordan viser du et varemærke?
Hvordan viser du et varemærke?

Video: Hvordan viser du et varemærke?

Video: Hvordan viser du et varemærke?
Video: Hvordan beskytter du et varemærke i Danmark? 2024, Juli
Anonim

“®” -symbolet bruges af virksomheder til at informere forbrugere og fremtiden varemærke ansøgere, at deres tegn er et registreret varemærke . Det er normalt placeret i højre side af varemærke , overskrift og i en mindre typestørrelse end selve mærket.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan viser man varemærkesymbolet?

Følgende er nogle generelle retningslinjer for brug af varemærkesymboler . Betegnelsen skal placeres umiddelbart efter det mærke, der er registreret. Normen er at placere symbol i overskrift i øverste højre hjørne eller i nogle tilfælde i abonnement i nederste højre hjørne.

På samme måde, hvordan bruger du varemærker? For at holde dine varemærker stærke og tydelige skal du være på vagt og følge disse retningslinjer:

  1. Brug varemærket som et adjektiv. Brug altid varemærket som et ordentligt adjektiv, ikke et substantiv.
  2. Fremhæv varemærket.
  3. Undgå besiddende eller flertal.
  4. Marker varemærket korrekt.

Kan jeg desuden bruge TM-symbolet?

Hvis et varemærke er registreret hos United States Trademark Office, så er du kan bruge den ® symbol . Det TM symbol kan være Brugt for ethvert mærke, hvad enten det er i brug på varer og/eller tjenesteydelser. SM kan Brugt for mærker, der er specifikt Brugt for tjenester i stedet for et produkt.

Hvad betyder ™?

Varemærkesymbolet ( ™ ) er et symbol for at angive, at det foregående mærke er et varemærke. Det er normalt brugt til uregistrerede varemærker, i modsætning til det registrerede varemærkesymbol (®), som er forbeholdt varemærker, der er registreret hos det relevante statslige organ.

Anbefalede: