Indholdsfortegnelse:

Hvordan kan jeg afgifte min bugspytkirtel?
Hvordan kan jeg afgifte min bugspytkirtel?

Video: Hvordan kan jeg afgifte min bugspytkirtel?

Video: Hvordan kan jeg afgifte min bugspytkirtel?
Video: Fjern IKKE batteriet fra bilen. Gør det RIGTIGT! 2024, Juli
Anonim

Spis masser af grøntsager og frugt. Bevar tarmens regelmæssighed gennem højt fiberindtag. Spis probiotiske fødevarer (yoghurt, surkål, tempeh osv.) Få tilstrækkelige mængder protein i din kost (protein er også en del af detox behandle)

I denne forbindelse, hvordan holder jeg min bugspytkirtel sund naturligt?

Sådan understøtter du naturligt pancreas sundhed

  1. Spis en afbalanceret, fedtfattig kost med masser af fuldkorn, frugt og grøntsager.
  2. Oprethold en sund vægt og motion.
  3. Begræns alkoholforbruget, da alkohol er kendt for at øge risikoen for både akut og kronisk pancreatitis udover bugspytkirtelkræft.
  4. Undgå at ryge.

Desuden, hvordan ved du, om der er noget galt med din bugspytkirtel? Symptomer på en forstørret Bugspytkirtel Smerter i øvre del af maven er et almindeligt symptom. Smerter kan spredes til ryggen og føles værre hvornår du spiser og drikker, f.eks. i tilfælde af pancreatitis. Din lægen kan også bestille blod-, urin- eller afføringstest og en scanning for at diagnosticere og bekræfte årsagen til en forstørret bugspytkirtlen.

Simpelthen så, kan bugspytkirtlen reparere sig selv?

Normalt bliver fordøjelsesenzymer først aktive, når de når tyndtarmen, hvor de begynder at fordøje mad. Men hvis disse enzymer bliver aktive inde i bugspytkirtlen , begynder de at "fordøje" den bugspytkirtlen selv . Kronisk pancreatitis gør ikke løse sig selv og resulterer i en langsom ødelæggelse af bugspytkirtlen.

Hvordan kan jeg reducere mit bugspytkirtelfedt?

Spis en lav- fed kost. Galdesten, en hovedårsag til akut pancreatitis , kan udvikle sig, når for meget kolesterol ophobes i din galde, en væske, der hjælper med at nedbryde fedtstoffer . Til reducere din risiko for galdesten, spis en lav- fed kost, der omfatter fuldkorn og en række friske frugter og grøntsager.

Anbefalede: