Hvad er det femte trin i AA?
Hvad er det femte trin i AA?

Video: Hvad er det femte trin i AA?

Video: Hvad er det femte trin i AA?
Video: Hvordan man klipper mænds frisurer! Mænds haircuts træning for nybegyndere! 2024, Juli
Anonim

Trin 5 af Anonyme alkoholikere . Anonym alkoholiker trin fem kaldes ofte "Bekendelse". Heri trin vi "indrømmer for Gud, for os selv og for et andet menneske den nøjagtige karakter af vores fejl." Det her trin følger en skriftlig oversigt over vores fejl, og det er vigtigt at dele dette hurtigst muligt.

Simpelthen så, hvad er den 5. tradition for AA?

Det primære formål med enhver 12-trins gruppe er at bære sit budskab og give trøst til andre, der stadig lider. Dette er stavet i Tradition 5. Anonyme alkoholikere tradition 5: "Hver gruppe har kun et primært formål: at bringe sit budskab til den alkoholiker, der stadig lider."

Ved også, hvordan fungerer trin 5?

  1. Afslør dine mest plagende og plagende minder for en anden person-sandsynligvis din sponsor.
  2. Vær så ærlig som muligt over for den person og se på, hvem du er, og hvem du gerne vil blive.
  3. Vær sårbar og hold dig ikke tilbage.
  4. Accepter råd fra den person med et åbent sind.

Udover dette, hvad er det 6. trin i AA?

Den 12 trin af AA og Al-Anon Nøglen til Trin 6 er accept-accept af karakterfejl præcis som de er og viljen til at slippe dem. Trin 6: "Var helt klar til at få Gud til at fjerne alle disse karakterdefekter."

Hvad er 7. trin i AA?

Trin Syv af AA's Anonyme Alkoholikere Tolv Trin program for genopretning handler om at slippe af med karakterfejl og erstatte dem ved at øve ydmyghed og åndelige principper. Arbejder på syvende trin kræver konstant omtanke og engagement i at være ærlig, modig og ydmyg.

Anbefalede: