Kan jeg søge min CPR -certificering online?
Kan jeg søge min CPR -certificering online?

Video: Kan jeg søge min CPR -certificering online?

Video: Kan jeg søge min CPR -certificering online?
Video: Linda (14) hat einen Tampon in sich vergessen! | Die Spezialisten | SAT.1 2024, Juli
Anonim

Efter vi gør det let at slå CPR -certificering online op til tjek CPR-certificering status, vil du være klar til at tilmelde dig vores online CPR fornyelse klasser . Vælg en online klasse designet til den professionelle, der har brug for toptræning uden at bruge unødvendig tid på at få HLR -certificering.

Spørgsmålet er også, kan du slå op CPR-certificering?

Hvornår du behøver tjek HLR -certificering Information, HLR -certificeret er klar til at hjælpe. Ring til os på : 844-277-2378 og vi vil kontrollere at se hvis du er stadig certificeret . Derfor hos CPR Certified , vi sørge for at du få al hjælp du brug for.

For det andet, er online CPR-klasser legitime? Selvom AHA ikke vil godkende nogen BLS klasse der tilbydes helt online , det betyder det på ingen måde online kurser er ikke legitim eller akkrediteret. Der er mange nationalt akkrediterede BLS, CPR og førstehjælpskursister, der er acceptable alternativer til AHA og baseret på deres retningslinjer.

hvordan får jeg mit HLR -kort online?

2) Slå op Din Faret vild HLR -kort online (Kun e-kort) Søg efter e-mails fra [email protected] eller [email protected] til Find den originale e -mail og krav dit kort . Hvis du ikke kan Find den originale e-mail, skal du kontakte træningscentret eller instruktøren for at få dem til at sende e-mailen igen.

Hvordan får jeg min HLR -certificering?

klasse deltagere og arbejdsgivere kan besøge klasse /digital- certifikat og gå ind i ID fundet på det digital certifikat (eller scan det QR-kode med en standard QR-læser ved hjælp af en smartenhed) til adgang en kopi af det gyldig certifikat med information om elevernes uddannelse.

Anbefalede: