Hvilke muskler skæres under en posterior hofteudskiftning?
Hvilke muskler skæres under en posterior hofteudskiftning?

Video: Hvilke muskler skæres under en posterior hofteudskiftning?

Video: Hvilke muskler skæres under en posterior hofteudskiftning?
Video: Humans Have an Actual Superpower... 2024, Juni
Anonim

Først kirurgen nedskæringer fascia lata, et bredt stykke fibrøst blødt væv øverst på yderlåret og den store gluteus maximus muskel der knytter sig til det. Dernæst skal kirurgen skære de eksterne rotatorer af hofte , som er små, korte muskler der forbinder toppen af lårbenet til bækkenet.

Efterfølgende kan man også spørge, er musklerne skåret under hofteudskiftningskirurgi?

I traditionel hofteproteseoperation , det kirurg laver et langt snit og skærer musklerne , sener og ledbånd for at komme til hofteledd . Når flere væv, muskler og sener er skæres under operationen , restitutionen er mere smertefuld, og helingsprocessen tager længere tid. Det muskel er ikke skære overhovedet.

Hvor lang tid tager det endvidere at komme sig efter en posterior hofteudskiftning? Inden for 12 uger efter kirurgi , mange patienter vilje genoptage deres rekreative aktiviteter, såsom at tale lang gå, cykle eller spille golf. Det må tage nogle patienter op til 6 måneder til fuldstændigt gendanne efter a hofte udskiftning.

Hvad angår dette, hvilke muskler påvirkes af hofteudskiftning?

I PA, gluteus maximus, piriformis muskel og gemelli muskler er muskler påvirket . I DLA er vastus lateralis, gluteus maximus og gluteus medius påvirket.

Hvor lang tid tager det for knogle at vokse til hofteudskiftning?

i alt Hofteudskiftning Rehabilitering Hvis protesen ikke er cementeret ind i sted, er det nødvendigt at tillade fire til seks uger (for lårbenet knogle "til at vokse ind "implantatet) før hofteledd er i stand til at bære fuld vægt og det er muligt at gå uden krykker.

Anbefalede: