Hvad er Clinitest og Acetest?
Hvad er Clinitest og Acetest?

Video: Hvad er Clinitest og Acetest?

Video: Hvad er Clinitest og Acetest?
Video: Demonstrasjon av selvtest - Covid-19 2024, Juni
Anonim

Clinitest (reagenttablet) er en semi-kvantitativ test, der bruges til bestemmelse af samlede reducerende stoffer i urinen, som omfatter glucose, galactose, lactose og pentose. Clinitest har ringe specificitet og antyder tilstedeværelsen af ikke-glucosesukker; det er ikke en bekræftende test.

Udover dette, hvad er Clinitest?

Clinitest er en reagenstablet baseret på Benedicts kobberreduktionsreaktion, der kombinerer reaktive ingredienser med et integreret varmegenereringssystem. Testen bruges til at bestemme mængden af reducerende stoffer (generelt glukose) i urinen.

Hvad er ketoner i urinen på samme måde? Hvis dine celler ikke får nok glukose, forbrænder din krop fedt til energi i stedet. Dette producerer et stof kaldet ketoner , som kan dukke op i dit blod og urin . Høj keton niveauer i urin kan indikere diabetisk ketoacidose (DKA), en komplikation af diabetes, der kan føre til koma eller endda død.

Også spurgt, hvad er den primære fordel ved Acetest -tabletter til bestemmelse af keton i urinen?

Det Acetest ® indeholder lactulose, som forbedrer farveændringen, og resultatet anses for at være mere præcist end målepinden, hvor der kan forekomme falske positiver på grund af farven på urin . Det Acetest ® er også nyttig til semi-kvantitativ måling ketoner i andre væsker, såsom plasma, serum og mælk.

Hvordan gør du Ictotest?

Med hensyn til udfører testen lægger du 10 dråber urin på den absorberende måtte, denne medfølger Ictotest , ryst en Ictotest Reagens Tablet ind i flaskehætten, og overfør tabletten til midten af den fugtede måtte. Placer en dråbe destilleret vand på tabletten.

Anbefalede: