Hvad gør en AED -maskine?
Hvad gør en AED -maskine?

Video: Hvad gør en AED -maskine?

Video: Hvad gør en AED -maskine?
Video: What Does an AED Do? 2024, Juni
Anonim

An AED er en let, batteridrevet, bærbar enhed, der kontrollerer hjerterytmen og sender et stød til hjertet for at genoprette en normal rytme. Enheden bruges til at hjælpe mennesker med pludseligt hjertestop. Om nødvendigt afgiver elektroderne stødet. Billede af en automatiseret ekstern hjertestarter i brug.

Stopper AED hjertet, når man holder dette i øjesyn?

Hvornår AED puder er fastgjort til en persons bryst, den AED analyserer straks, om vedkommendes hjerte er i en hjertearytmi. Dette chok depolariserer hjerte muskler og eliminerer den fatale arrytmi fuldstændigt stoppe hjertet helt.

For det andet, hvornår skal du ikke bruge en AED? Du bør ikke bruge en automatisk ekstern defibrillator (AED) i følgende situationer:

  • Brug ikke AED, hvis offeret ligger i vand.
  • Brug ikke AED, hvis brystet er dækket af sved eller vand.
  • Læg ikke en AED -pude over et medicinplaster.
  • Anbring ikke AED -puden over en pacemaker (hård klump under brysthuden).

Med hensyn til dette, kan du bruge en AED på en baby?

An AED kan bruges til børn og spædbørn og bør bruges så tidligt som muligt for den bedste chance for at forbedre overlevelse. Tjek AED når den ankommer til stedet. Pædiatriske bind bør bruges, hvis personen er under otte år. Hvis en manuel defibrillator ikke er tilgængelig, skal en AED kan bruges.

Hvor mange gange kan du chokere en patient med en AED?

Hvis operatøren har vedhæftet AED til et voksent offer, der ikke trækker vejret og pulsløs (ved hjertestop), den AED vil gør det rigtige " chok " beslutning mere end 95 af 100 gange og et korrekt "nej chok angivet "beslutning mere end 98 af 100 gange.

Anbefalede: