Hvordan identificerer Elisa -testen hCG?
Hvordan identificerer Elisa -testen hCG?

Video: Hvordan identificerer Elisa -testen hCG?

Video: Hvordan identificerer Elisa -testen hCG?
Video: Шоу Граучо Маркса: американская телевизионная викторина - Дверь / Еда 2024, Juli
Anonim

Indledning: Humant choriongonadotropin

Desuden, hvordan virker graviditetstest Elisa?

For eksempel humant choriongonadotropinhormon (HCG), det almindeligt målte protein, der angiver graviditet , kan detekteres af ELISA . En blanding af oprenset HCG forbundet med et enzym og prøve prøve (blod eller urin) tilsættes prøve system.

Desuden, hvordan tester du for HCG? Til noget hjemmegraviditet test , vil du holde en indikatorpind direkte i urinstrømmen, indtil den er gennemblødt, hvilket burde tage cirka fem sekunder. Andre kits kræver, at du samler urin i en kop og derefter dypper indikatorpinden ned i koppen for at måle hCG hormon niveau.

Hvad er Elisa -testen i denne forbindelse, og hvordan fungerer den?

En enzymbundet immunosorbent assay , også kaldet ELISA eller VVM, er en prøve der registrerer og måler antistoffer i dit blod. Det her prøve kan bruges til at afgøre, om du har antistoffer relateret til visse smitsomme tilstande.

Hvad indikerer et positivt resultat i Elisa-testen?

Hvis en person tester positivt for HIV på ELISA test , de kan have HIV. Det betyder at testresultater indikerer at personen har hiv, når de faktisk gør ikke. For eksempel, at have visse tilstande såsom Lyme-sygdom, syfilis eller lupus kan give en falsk positiv for HIV i en ELISA test.

Anbefalede: