Hvad er formålet med langvarig sammentrækning af myokardiet?
Hvad er formålet med langvarig sammentrækning af myokardiet?

Video: Hvad er formålet med langvarig sammentrækning af myokardiet?

Video: Hvad er formålet med langvarig sammentrækning af myokardiet?
Video: Cardiac Action Potential, Animation. 2024, Juli
Anonim

Funktionen af Myokardium

Myokardium stimulerer hjertet veer at pumpe blod fra ventriklerne og slapper af hjertet for at tillade atrierne at modtage blod

Hvad er formålet med myokardiet endvidere?

Sammentrækningen (hjerteslag) af myokard er ansvarlig for at pumpe blod med ilt til kroppen. Kroppen kræver ilt for korrekt fungere . Som alle kropsvæv er myokard selv kræver en blodforsyning for at fungere ; kranspulsårerne forsyner hjertemuskel med blod.

Ved også, hvad er sammentrækningen af myokardiet omtalt som? Hvirveldyrenes hjerte er et muskuløst organ, der pumper blodet til forskellige dele af kroppen. Det bevæger blodet gennem rytmisk veer . Det myokard er også henvist til som hjertemuskulatur ( hjertemuskel ). Det hjertemuskulatur er en muskeltype, der trækker sig ufrivilligt sammen.

Hvad styrer desuden hjertets sammentrækning?

Regulering af Hjerte . Systole opstår, når ventriklerne i hjerte kontrakt og diastole opstår mellem ventrikulært veer når højre og venstre ventrikel slapper af og fylder. Sinoatrialknude (S-A-knude) og atrioventrikulær knude (AV-knude) i hjerte fungere som pacemakere af hjerte cyklus.

Hvad er hjertets sammentrækninger?

Den periode med sammentrækning, som hjertet gennemgår, mens det pumper blod i omløb kaldes systole. Den afslapningsperiode, der opstår, når kamrene fyldes med blod kaldes diastole.

Anbefalede: