Hvad er en kadaverisk lungeklap?
Hvad er en kadaverisk lungeklap?

Video: Hvad er en kadaverisk lungeklap?

Video: Hvad er en kadaverisk lungeklap?
Video: МИСТИКА И УЖАСЫ ЗАБРОШЕННОГО ОТЕЛЯ. ЗДЕСЬ ЖИВЁТ ВЕДЬМА. 2024, September
Anonim

35.21. Ross -proceduren (eller lunger autograft) er en hjertekirurgisk operation, hvor en syg aorta ventil erstattes med personens egen lungeventil . EN lunger allotransplantat ( ventil taget fra en kadaver ) bruges derefter til at erstatte patientens egen lungeventil.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er lungeventilen?

Det lungeventil (nogle gange omtalt som lungeklap ) er halvmånen ventil af hjertet, der ligger mellem højre ventrikel og lunger arterie og har tre cusps.

Man kan også spørge, hvordan ser lungeventilen ud? Under normale forhold vil lungeklap forhindrer regurgitation af iltfattigt blod fra lunger arterie tilbage til højre ventrikel. Det er en semilunar ventil med 3 cusps, og den er placeret anterior, superior og lidt til venstre for aorta ventil . Et billede, der viser lungeventil kan ses herunder.

Derudover, hvad er aorta- og lungeklapper?

Det aortaklap er en ventil i det menneskelige hjerte mellem venstre ventrikel og aorta . Det er en af de to semilunar ventiler af hjertet, den anden er den lungeventil . Hjertet har fire ventiler ; de to andre er mitral og tricuspid ventiler.

Hvornår skal en lungeventil udskiftes?

En række patienter med medfødt hjertesygdom har problemer med deres lungeventil , enten siden fødslen eller efter hjerteoperation. For mange patienter er a ventil udskiftning kan anbefales. Indtil det sidste årti udskiftning en defekt lungeventil kun kunne udføres med åben hjertekirurgi.

Anbefalede: