Hvad er en separat procedure i CPT?
Hvad er en separat procedure i CPT?

Video: Hvad er en separat procedure i CPT?

Video: Hvad er en separat procedure i CPT?
Video: Medical Coding Review on Separate Procedure and Examples 2024, Juli
Anonim

CPT ® koder betegnet som separate procedurer ”Anses for at være tilfældige og sammen med enhver relateret omfattende/større procedure når den udføres under den samme session, gennem det samme snit og/eller på det samme anatomiske sted.

Folk spørger også, hvad er separat procedure?

EN separat procedure betegnelse identificerer a procedure der kan udføres selvstændigt eller som en del af en mere omfattende procedure , alt efter omstændighederne. Hvis en separat procedure ” udføres alene eller sammen med en anden procedure som det typisk ikke er en del af, kan det være separat rapporteret.

Man kan også spørge, om debridement altid betragtes som en særskilt procedure? Debridement er aldrig kodet som en separat procedure.

Ligeledes er en CPT-kode, der angiver separat procedure, en del af en bundtet kode?

Det CPT-kode, der angiver separat procedure er procedure der rapporteres, hvis det var den eneste tjeneste, der blev leveret. Hvis det udføres på samme tid med en anden procedure ( medfølgende koder er for tjenester, der leveres sammen), dette procedure vil ikke blive indberettet.

Hvad betyder tilfældig procedure?

I øvrigt er defineret som a procedure udført på samme tid som en primær procedure men er ikke klinisk integreret i primærens præstationer procedure og skal derfor ikke refunderes separat. TILFÆLDELIG PROCEDURE REDIGERE DEFINITION.

Anbefalede: