Hvordan udføres indoltest?
Hvordan udføres indoltest?

Video: Hvordan udføres indoltest?

Video: Hvordan udføres indoltest?
Video: Rusijos išformavimas. Imantas Melianas 2024, Juni
Anonim

Det indol test er et biokemisk stof test udført på bakteriearter for at bestemme organismens evne til at omdanne tryptofan til indol . Denne opdeling er udført ved en kæde af en række forskellige intracellulære enzymer, et system generelt omtalt som "tryptophanase".

Også spurgt, hvorfor udføres indoltest?

Indol test bruges til at bestemme en organismes evne til at spalte aminosyretryptofan for at danne forbindelsen indol . Tryptophan hydrolyseres af tryptophanase for at producere tre mulige slutprodukter - hvoraf det ene er indol . Indol test er en almindeligt anvendt biokemisk prøve (f.eks. i IMVIC prøve , SIM prøve etc).

For det andet, hvad tester Kovacs reagens for? Kovacs reagens er et biokemisk stof reagens bestående af isoamylalkohol, para-dimethylaminobenzaldehyd (DMAB) og koncentreret saltsyre. Det bruges til den diagnostiske indol prøve, til bestemme organismens evne til at spalte indol fra aminosyren tryptofan.

Hvad er indolproduktionstest heraf?

Til test til indolproduktion , tilsættes 5 dråber Kovács -reagens direkte til røret (3, 5). En positiv indol test er angivet ved dannelsen af en pink til rød farve ("kirsebærrød ring") i reagenslaget oven på mediet inden for sekunder efter tilsætning af reagenset (fig.

Hvilke to medier kan bruges til at teste for indol?

Der er to medier som er Brugt for det prøve : Sulfid- Indole -Motilitet (SIM) medium og Tryptone bouillon medium.

Anbefalede: