Betyder kernen kræft?
Betyder kernen kræft?

Video: Betyder kernen kræft?

Video: Betyder kernen kræft?
Video: Was ist Kraft? | Einführung in die Mechanik - Physik - einfach erklärt | Lehrerschmidt 2024, Juli
Anonim

Klik på udtrykket for at se en pop-up definition . Gastrointestinal stromal svulst ( GIST ) er en sjældenhed Kræft påvirker fordøjelseskanalen eller nærliggende strukturer i maven. GI stromal svulst , eller GIST -kræft , er en sarkom. (Mest kræftformer er carcinomer, ikke sarkomer.)

Heraf, er essensen en kræftsygdom?

Gastrointestinale stromale tumorer (GIST'er) kan være ondartet (kræft) eller godartet (ikke kræft). De er mest almindelige i mave og tyndtarmen, men kan findes overalt i eller i nærheden af mave -tarmkanalen. Nogle forskere mener, at GIST'er begynder i celler kaldet interstitielle celler af Cajal (ICC), i væggen af mave-tarmkanalen.

Også, hvad er overlevelsesraten for GIST-kræft? Baseret på disse data er den samlede 5-årige overlevelsesrate for mennesker diagnosticeret med en ondartet GIST 76%. Hvis tumoren ikke har spredt sig fra det organ, hvor den startede, er 5-års overlevelsesraten 91% . Hvis kræften har spredt sig til omgivende væv eller organer, er 5-års overlevelsesraten 74%.

På samme måde spørger folk, kan en kerne være godartet?

Om gastrointestinal stromal tumor ( GIST ) A godartet tumor betyder tumoren kan vokse men vilje ikke spredes. GISTs er forskellige fra mere almindelige typer af GI -tumorer, som tyktarmskræft eller mavekræft, på grund af den type væv, hvor de starter. GIST'er tilhører en gruppe kræftformer kaldet bløddelssarkomer.

Er hovedkræft helbredelig?

Hvis du er blevet diagnosticeret med en gastrointestinal stromal svulst ( GIST ), der er gode nyheder. GIST er blevet til en behandles sygdom, takket være fremskridt inden for forskning og behandling i løbet af de sidste 15 år.

Anbefalede: