Hvad er en Lichtenstein brok reparation?
Hvad er en Lichtenstein brok reparation?

Video: Hvad er en Lichtenstein brok reparation?

Video: Hvad er en Lichtenstein brok reparation?
Video: Replace BROKEN Eye on Hydraulic Cylinder for CAT D10 Dozer | Machining, Welding, Milling 2024, Juli
Anonim

Det Lichtenstein spændingsfri maskine reparation , som er et eksempel på hernioplastik og i øjeblikket er en af de mest populære åbne inguinaler brok reparation teknikker, omfatter følgende komponenter: Åbning af sædstrådens belægninger og identifikation og isolering af brok sæk.

På samme måde kan du spørge, hvad er navnet på brokoperation?

herniorrhaphy

Hvordan opererer de også på et brok? Åben kirurgi : Du vil modtage generel anæstesi, inden du har åbent kirurgi . Det kirurg laver et snit (snit) for at åbne din hud. Han vil forsigtigt skubbe brok tilbage på plads, bind det af eller fjern det. Så vil han lukke det svage område af musklen - hvor brok skubbet igennem -- med sting.

På samme måde bliver det spurgt, hvordan de reparerer et lyskebrok?

Under operationen til reparation det brok , skubbes det svulmende væv ind igen. Din mavevæg er styrket og understøttet med suturer (sting) og nogle gange mesh. Det her reparation kan udføres med åben eller laparoskopisk kirurgi. Dig og din kirurg kan diskutere hvilken type operation der passer til dig.

Hvad er en Bassini -reparation?

Det Bassini teknik til lyskebrok reparation involverer syning af transversalis fascia og den sammenføjede sene til inguinalbåndet bag sædstrengen med monofilament ikke -absorberbar sutur.

Anbefalede: