Hvornår begyndte Jason Becker at spille guitar?
Hvornår begyndte Jason Becker at spille guitar?

Video: Hvornår begyndte Jason Becker at spille guitar?

Video: Hvornår begyndte Jason Becker at spille guitar?
Video: Altitudes // FULL GUITAR LESSON - Jason Becker 2024, Juli
Anonim

I 1990 Jason Becker var ikke bare en guitar spiller , han var en af de fineste guitarister i verden, Guitar spiller bladets bedste nye guitarist i 1989. Han var 19 år, da han kom på audition for Dave Lee Roths band og trådte ind i de store sko, der blev forladt af den Whitesnake-bundne Steve Vai.

Spørgsmålet er også, hvornår fik Jason Becker ALS?

I 1990 vandt Becker den eftertragtede pris for bedste nye guitarist fra Guitar Magazine. [2] Mens han forberedte albummet, begyndte Becker at føle, hvad han kaldte en "doven halte" i sit venstre ben. Han blev hurtigt diagnosticeret med amyotrofisk lateral sklerose (ALS; Lou Gehrigs sygdom) og fik tre til fem år at leve.

For det andet, hvem spillede Jason Becker for? Cacophony David Lee Roth Band

Hvordan har Jason Becker det også?

Jason Becker , en tidligere guitarist for David Lee Roth, der har levet med Amyotrofisk lateral sklerose (ALS) i 25 år, er begejstret for at se, hvad isspandens udfordring er gør i kampen mod sygdommen. ALS har røvet Becker af hans evne til at tale eller bevæge sig.

Hvilke pickups brugte Jason Becker?

Det Jason Becker Signatur Humbucker bruger en Alnico 5 bar magnet og en varmere end vintage vind for at give al den klarhed og dynamiske punch, som hans utrolige koteletter kræver. Måler 12.11k DC modstand, dette Saml op har nok output til makulering og metal, mens den er følsom nok til rock, blues og fusion.

Anbefalede: