Indholdsfortegnelse:

Hvordan spiser diabetikere ude?
Hvordan spiser diabetikere ude?

Video: Hvordan spiser diabetikere ude?

Video: Hvordan spiser diabetikere ude?
Video: Hvad Skal Kaniner Spise? 2024, Juni
Anonim

Fastfood: Grillede kyllingestykker eller sandwich på fuldkorn, menuer med 100 kalorier, snackindpakninger, salater og fedtfattige yoghurtvarer er alle gode valg. Undgå stegt mad og salater, der har ost eller kød på. Taco salater er normalt højere i fedt-vælg i stedet en bagt kartoffel og lille chili.

Hvilken fastfood er derfor ok for diabetikere?

Bedste fastfoodvalg til diabetes på de største fastfoodrestauranter

  • McDonalds: Sydvestgrillet kyllingsalat.
  • Starbucks: Kylling, Quinoa og proteinskål med sorte bønner og grønt.
  • Subway: Veggie Delite Salat med ost, grøntsager, guacamole og Subway vinaigrette.
  • Burger King: Veggie Burger.

Ved også, er croutoner dårlige for diabetikere? Bacon stykker, croutoner , oste og andre tilføjelser kan sabotere diabetes ernæringsmål ved hurtigt at øge et måltids kalorier og kulhydrater. Hvis du spiser et sted, der tilbyder gratis brød eller tortillachips på bordet, og de bare ikke passer ind i din madplan, så bed tjeneren om ikke at medbringe dem.

Når man tager dette i betragtning, hvilken restaurant er god for diabetikere?

DENNY'S. Fit Fare-menuen hos Denny's har valg af æg, bøf og fisk, der passer godt til diabetikere . Den almindelige menus grillede fisk, bøf eller kylling - og de fleste sider - er godt også.

Kan du spise Subway, hvis du har diabetes?

Bortset fra morgenmad - Ja, du kan nyde en ægte Undergrundsbane sandwich hvis du har diabetes . Du Jeg bliver nødt til at give afkald på det hvide brød og i stedet vælge det 9-kornede hvedebrød. Deres 6-tommer hvedebrød er 40 kulhydrater.

Anbefalede: