Opløser hortensia rod nyresten?
Opløser hortensia rod nyresten?

Video: Opløser hortensia rod nyresten?

Video: Opløser hortensia rod nyresten?
Video: Nyrst - Orsök (Full Album Premiere) 2024, Juli
Anonim

Hortensia er en busk. Den vokser i østlige og nord-centrale dele af USA. Folk bruger hortensia for blæreinfektioner, prostata infektioner, forstørret prostata, nyresten og andre betingelser, men der er ikke noget godt videnskabeligt bevis for at understøtte disse anvendelser.

Virker hortensia derfor for nyresten?

Hortensia er en plante. Roden og rhizomet (underjordisk stilk) bruges til at lave medicin. Hortensia bruges til urinvejsproblemer såsom infektioner i blæren, urinrøret og prostata; forstørret prostata; og nyresten . Det bruges også til høfeber.

Udover ovenstående, hvad urt bryder nyresten op? Basilikum

I den forbindelse, hvordan hjælper hortensia rod nyresten?

Hortensia blev brugt meget af Cherokee -indianerne og senere europæiske bosættere til behandle sten i urinvejene. Det er kendt for Hjælp fjerne urinsyreophobninger fra kroppen, rens nyrer , og blødgøre aflejringer. Det hjælper i passagen af sten og hjælper forhindre deres gentagelse.

Er urtete god til nyresten?

Urtete har generelt meget mindre oxalat i te , men sort te har det maksimale beløb. Og hvis du gør det på et konsekvent grundlag, kan du få patienter til at komme ind med nyre [ sten ] som følge af, at oxalatet aflejres i nyre af patienten, der udvikler nyresten.

Anbefalede: