Hvordan administrerer du nitroglycerin?
Hvordan administrerer du nitroglycerin?

Video: Hvordan administrerer du nitroglycerin?

Video: Hvordan administrerer du nitroglycerin?
Video: nitro OBD2 ВЕРДИКТ ЛОХОТРОН! 2024, Juli
Anonim

Voksne-1 tablet placeret under tungen eller mellem kinden og tyggegummiet ved det første tegn på et anginaanfald. 1 tablet kan bruges hvert 5. minut efter behov i op til 15 minutter. Tag ikke mere end 3 tabletter på 15 minutter. For at forhindre angina i at træne eller stresse, skal du bruge 1 tablet 5 til 10 minutter før aktiviteten.

Hvad angår dette, hvorfor administrerer vi nitroglycerin til en patient med brystsmerter?

Læger ordinerer normalt nitroglycerin forangina pectoris, som ofte er kaldes bare "angina". Det er pludseligt hjerterelateret brystsmerter . Det sker, fordi noget forhindrer blodstrømmen til din hjertemuskel. Nitroglycerin hjælper med at udvide blodkarrene, så mere blodtilførsel til din hjertemuskel.

Hvad sker der også, når du tager en nitroglycerinpille? Dette lægemiddel virker ved at slappe af og udvide blodkar, så blod kan lettere strømme til hjertet. Det her medicin vil ikke lindre brystsmerter en gang det forekommer . Det er heller ikke beregnet til at blive taget lige før fysiske aktiviteter (såsom træning, seksuel aktivitet) for at forhindre brystsmerter.

Hvad er ligeledes en kontraindikation til administration af nitroglycerin?

Nitroglycerin er kontraindiceret indlagte patienter, der har rapporteret allergiske symptomer på medicinen. Kendt historie med øget intrakranielt tryk, alvorlig anæmi, højresidet myokardieinfarkt eller overfølsomhed over for nitroglycerin er alle kontraindikationer til nitroglycerin terapi.

Stopper nitroglycerin et hjerteanfald?

Nitroglycerin kan bruges til behandling af en hjerteanfald , fordi det kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen gennem koronararterierne til hjerte . Til angina. Nitrater forhindre og lindre angina.

Anbefalede: