Indholdsfortegnelse:

Hvordan diagnosticeres akut myokardieinfarkt?
Hvordan diagnosticeres akut myokardieinfarkt?

Video: Hvordan diagnosticeres akut myokardieinfarkt?

Video: Hvordan diagnosticeres akut myokardieinfarkt?
Video: Akut myokardieinfarkt 2024, Juni
Anonim

EN diagnose af myokardieinfarkt er skabt ved at integrere historien om den præsenterende sygdom og fysiske undersøgelse med elektrokardiogramfund og hjertemarkører (blodprøver for hjertemuskelcelleskader). Ekko kan udføres i tvetydige tilfælde af vagtkardiologen.

Under hensyntagen til dette, hvilke faktorer tages i betragtning ved diagnosticering af et akut myokardieinfarkt?

Diagnostiske kriterier for akut myokardieinfarkt

  • Hjerte -troponiner - Forhøjelse af hjerte -troponiner i perifert blod er obligatorisk for at etablere en diagnose af myokardieinfarkt.
  • EKG-ST-stigninger, ST-depressioner, T-bølge-inversioner og patologiske Q-bølger kan bruges til at diagnosticere myokardiskæmi og infarkt.

Ved også, hvad er forskellen mellem akut myokardieinfarkt og myokardieinfarkt? Akut myokardieinfarkt ( MI ), sammen med ustabil angina, betragtes som en spids koronar syndrom. Akut MI inkluderer både ikke -ST segmenthøjde myokardieinfarkt (NSTEMI) og ST -segmenthøjde myokardieinfarkt (STEMI).

Ved også, hvad betyder akut MI i medicinske termer?

Akut myokardieinfarkt : Et hjerteanfald. Det semester " myokardieinfarkt "fokuserer på hjertemusklen, som kaldes myokardiet, og de ændringer, der sker i den på grund af den pludselige afsavn af cirkulerende blod.

Hvad forårsager et akut myokardieinfarkt?

EN myokardieinfarkt opstår, når en aterosklerotisk plak langsomt opbygger sig i den indre foring af en kranspulsår og derefter pludselig brister, forårsager katastrofal trombedannelse, der totalt lukker arterien og forhindrer blodgennemstrømning nedstrøms.

Anbefalede: