Hvilken test er nyttig som tegn på et myokardieinfarkt?
Hvilken test er nyttig som tegn på et myokardieinfarkt?

Video: Hvilken test er nyttig som tegn på et myokardieinfarkt?

Video: Hvilken test er nyttig som tegn på et myokardieinfarkt?
Video: Hvem er psykopat? 4ETG tar testen! 2024, Kan
Anonim

En række tests er nyttige til at hjælpe med diagnosen, herunder elektrokardiogrammer (EKG'er), blodprøver og koronar angiografi. An EKG , som er en registrering af hjertets elektriske aktivitet, kan bekræfte en ST elevation MI (STEMI), hvis ST elevation er til stede.

Hvilke test bekræfter derfor myokardieinfarkt?

Billedtest såsom stressradionuklid myokardieperfusionsbilleddannelse eller stress -ekkokardiografi kan bekræfte en diagnose, når en persons historie, fysisk undersøgelse, EKG og hjertebiomarkører tyder på sandsynligheden for et problem.

Ved også, hvad er den foretrukne biomarkør til diagnosticering af myokardieinfarkt? Hjerte troponin er den foretrukne markør for diagnosen MI. Kreatinkinase MB (CK-MB) ved masseassay er et acceptabelt alternativ når hjerte -troponin er ikke tilgængelig (Bevisniveau: A).

Ved også, hvordan vurderer du myokardieinfarkt?

Elektrokardiogrammet (EKG eller EKG) er en nøgle undersøgelse værktøj til både indledende diagnose og løbende overvågning af myokardieinfarkt især i løbet af de første 4 timer efter smertestart. Et normalt EKG udelukker imidlertid ikke en forestående infarkt.

Hvilken er den mest specifikke og følsomme test til validering af et myokardieinfarkt?

Diagnostisering af myokardieinfarkt: et meget følsomt problem. Fremkomsten af højfølsomhed troponin assays for at muliggøre kvantificering af troponin koncentration i op til 95% af den generelle befolkning menes at forbedre den kliniske pleje hos patienter med mistanke om infarkt.

Anbefalede: