Er Braun øretermometer nøjagtigt?
Er Braun øretermometer nøjagtigt?

Video: Er Braun øretermometer nøjagtigt?

Video: Er Braun øretermometer nøjagtigt?
Video: Braun Thermoscan 4020 Digital Ear Thermometer Reviews 2024, Juli
Anonim

Bedst Øretermometer : Braun Digital Øretermometer

Denne let at bruge termometer er velegnet til hele familien-babyer, børn og voksne. Tak til Brauns forvarmet termometer tip, temperaturerne er mere nøjagtig end andre mærker, hvis seje spids kan sænke målingerne.

Skal jeg desuden tilføje en grad, når jeg tager temperatur i øret?

Nej dig gøre ikke skal tilføje en grad til øre termometer. Lægerne har et diagram som det ovenstående for at afgøre, om temperatur er høj for den anvendte termometer.

For det andet, hvilken type termometer er den mest nøjagtige? Ny forskning tyder på, at en tidsmæssig arterie termometer også kunne give nøjagtig aflæsninger for en nyfødt. Yderligere forskning tyder på, at temporal arterie termometre er mest præcise alternativ til rektal digital termometre for at tage et barns temperatur.

Er et øretermometer nøjagtigt ved siden af ovenstående?

Forskere fandt temperaturforskelle på op til 1 grad i begge retninger, når øretermometer aflæsninger blev sammenlignet med rektal termometer læsninger, mest nøjagtig måleform.

Hvorfor giver mit øretermometer mig forskellige målinger?

Forskelle mellem målinger kan også skyldes det følgende faktorer: Termometeret er ikke det samme temperatur som det værelse, du måler i (eksempel: det har været i et meget varmere eller koldere rum). Termometeret indsættes i øret kanal ved a forskellige dybde eller vinkel.

Anbefalede: