Hvor præcist er Braun øretermometer?
Hvor præcist er Braun øretermometer?

Video: Hvor præcist er Braun øretermometer?

Video: Hvor præcist er Braun øretermometer?
Video: 🌡️ Бесконтактный термометр для измерения температуры тела и поверхностей DT 8836 (инфракрасный). 2024, Juli
Anonim

Det registrerede ikke kun mellem 97,9 og 98,6 °, det gjorde det konsekvent, OG holdt en løbende fane. Det var faktisk mere nøjagtig end den gamle mundtlige termometer som var slukket med så meget som 3 grader (måske er kviksølvet træt, men mere sandsynligt varierede det med de 3-5 minutter, der var tåleligt at få en aflæsning).

I betragtning af dette, hvor nøjagtigt er øretermometeret?

Forskere fandt temperaturforskelle på op til 1 grad i begge retninger, når øretermometer aflæsninger blev sammenlignet med rektal termometer læsninger, mest nøjagtig måleform.

På samme måde skal jeg tilføje en grad, når jeg tager temperatur i øret? Nej dig gøre ikke skal tilføje en grad til øre termometer. Lægerne har et diagram som det ovenstående for at afgøre, om temperatur er høj for den anvendte termometer.

Er Braun øretermometeret på denne måde nøjagtigt?

Bedst Øretermometer : Braun Digital Øre termometer Tak til Brauns forvarmet termometer tip, temperaturerne er mere nøjagtig end andre mærker, hvis seje spids kan sænke aflæsninger.

Hvor præcis er Braun pandetermometer?

Raj Kasbekar, global vicepræsident for regulatoriske anliggender for Kaz, virksomheden, der fremstiller Braun termometre , sagde: “De to bekvemme, ikke -invasive muligheder for temperaturoptagelse, som tilbydes af Braun Ingen berøring + pande termometer er blevet testet for at være klinisk nøjagtig inden for +/- 0,4 grader Fahrenheit,

Anbefalede: