Hvorfor har Trachs indre kanyler?
Hvorfor har Trachs indre kanyler?

Video: Hvorfor har Trachs indre kanyler?

Video: Hvorfor har Trachs indre kanyler?
Video: Գնաճի մասին և ի՞նչ է սպասվում Հայաստանում Ֆինանսների նախարար Տիգրան Խաչատրյան 2024, Juli
Anonim

Indre kanyle : Det indre kanyle passer inde i trach rør og fungerer som en foring. Denne foring kan fjernes og rengøres for at forhindre ophobning af slim inde i trach rør. Det indre kanyle låses på plads for at forhindre utilsigtet fjernelse.

På samme måde bliver det spurgt, fjerner du den indre kanyle, før du suger?

Hvornår sugning gennem et tracheostomirør med en indre kanyle , gøre ikke fjerne det kanyle . Det indre kanyle forbliver på plads under sugning så det ydre kanyle gør ikke indsamle sekret. Bronchodilator -behandlinger og fysioterapi på brystet, hvis bestilt, bør være færdig før det sugning procedure.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor ofte skal en indre trappeostomi ændres? hver 8. time

Også at vide er, hvordan du renser den indre kanyle af en tracheostomi?

Placer snavset indre kanyle i en lille ren skål indeholdende en opløsning af halvt hydrogenperoxid og halvt sterilt vand. Lad det trække i blød, og brug derefter en lille, ikke-slibende børste eller et rør renere for forsigtigt at fjerne slimet. Lufttørre indre kanyle ved forsigtigt at ryste den.

Hvorfor har trachepatienter mange sekreter?

Sekreter er en naturlig reaktion på tilstedeværelsen af tracheostomi rør i luftvejen. Med manchetten oppustet, overskydende sekreter er forventet som følge af dårlig faryngeal og laryngeal fornemmelse og reduceret subglottisk tryk og hostestyrke. Sluge af sekreter forekommer sjældnere.

Anbefalede: