Hvorfor laver min CPAP -maske en støj?
Hvorfor laver min CPAP -maske en støj?

Video: Hvorfor laver min CPAP -maske en støj?

Video: Hvorfor laver min CPAP -maske en støj?
Video: What Alcohol Does to Your Body 2024, Juli
Anonim

Det syntes at rette op på popper lyde. at støj er næsten helt sikkert vandkondensering i røret, læg den maskine lavere, så vandet kan løbe tilbage i luftfugteren eller skrue op for rørets temperatur.

Ved også, hvorfor laver min CPAP -slange en støj?

Når du fylder H5i til MAX -linjen, bliver der hver gang luft blæser over vandet, der trækkes lidt vand ind i slange . Så slange er blokeret med vand. Det poppende lyd er luft, der bevæger sig gennem vandet som en boble popper.

Man kan også spørge, hvorfor lækker min CPAP -maske? Hvis du får et segl lække , kan det skyldes en folder i tætningen, enten ved at stramme for meget eller ved at bevæge sig og få forseglingen til at bøje. Du kan bære den maske løsere, og det vil stadig ikke skabe en lække . En anden løsning er en særlig pude kaldet a CPAP Pude, som er formet på en måde at forhindre utætheder.

Også at vide, hvordan stopper jeg min CPAP -maskefløjtning?

Vrid forsigtigt og træk din CPAP maske fra din slange på din CPAP maskine . Holde slangen tilsluttet maskine og drej på maskine på. Hvis du bemærker, at fløjtende lyden ikke længere er der, så er det muligt, at lyden kommer fra maske og ikke slangen.

Hvorfor lækker min resmed maske?

Maske lækage - Luft utætheder fra maske når maske er ikke korrekt monteret. Dette kan skyldes, at hovedbeklædningen er justeret forkert, dvs. for stramt eller for løst. Også hyppige positionsændringer i løbet af natten kan forårsage maske at skifte position og årsag lækage.

Anbefalede: