Er autisme kapitaliseret i et papir?
Er autisme kapitaliseret i et papir?

Video: Er autisme kapitaliseret i et papir?

Video: Er autisme kapitaliseret i et papir?
Video: NICOLE GREVISSE - "Regard de parent sur la situation de l'autisme en Belgique" 2024, Juli
Anonim

Det ville betyde, at Aspergers syndrom opkaldt efter Asperger, der identificerede syndromet) delvist er med store bogstaver , mens autisme spektrumforstyrrelse, for eksempel, er det ikke.

I betragtning af dette, er Downs syndrom kapitaliseret i et papir?

Der er ingen apostrof ( ned ). "S" i syndrom er ikke med store bogstaver ( syndrom ). Et individ med Downs syndrom er først og fremmest et individ. Vægten bør ligge på personen, ikke handicap.

Tilsvarende kapitaliserer du skizofreni? Med et ord, nej, skizofreni er ikke med store bogstaver . Som du ved godt, store bogstaver er et spørgsmål om grammatik og akademisk stil. Ifølge APA -stil er fælles substantiver ikke med store bogstaver ; kun egentlige substantiver er med store bogstaver (APA s. 102).

Her udnytter du posttraumatisk stresslidelse?

Q: Bør sygdomme også kendt ved akronymer som f.eks PTSD være med store bogstaver ? A: Små bogstaver til stolpe - traumatisk stresslidelse , eller PTSD , hepatitis C osv. A: medlem er små bogstaver, ligesom kongresmedlemmer og kongreskvinde.

Er menneskerettigheder kapitaliseret?

Lade være med kapitalisere ord som "årsmøde". Smith deltog i en konference om menneskerettigheder [ikke Menneskerettigheder ] på Kentucky Law School. Smith deltog i det tredje årlige “Assessing Menneskerettigheder i en Quickly Globalizing World”højttalerserie. Store bogstaver kurser, klinikker og eksternstillinger kun, når de bruges som egentlige navneord.

Anbefalede: