Er Staphylococcus kapitaliseret?
Er Staphylococcus kapitaliseret?

Video: Er Staphylococcus kapitaliseret?

Video: Er Staphylococcus kapitaliseret?
Video: NEDEN İSTEDİKLERİMİN TAM TERSİNİ HAYATIMA ÇEKİYORUM? | Çekim Yasası Blokaj 2024, Juli
Anonim

Staph - s er altid med store bogstaver , er ligegyldigt, hvad der kommer efter det.

Udover dette, hvad er staph i medicinske termer?

Staphylococcal infektion: infektion med en af Staphylococcal bakterie. En særlig farlig form for denne infektion er methicillin-resistent Staphylococcus aureus, almindeligvis omtalt som MRSA. Se også Staphylococcal skoldet hudsyndrom (SSSS), Staphylococcus.

For det andet, skal ordet akronym skrives med stort? Akronymer , forkortelser hvor hver brev er den første brev af en ord i en udtryk , er sædvanlige med store bogstaver . En voksende konvention, som jeg først stødte på i Robert Bringhurst's TheElements of Typographic Style, dikterer, at hvis en akronym udtales som en ord , så det bør ikke skrevet i alle kasketter.

Ved også, om Streptococcus skal kapitaliseres?

Vær forsigtig med “S” -ordene; Salmonella, Shigella, Serratia, Staphylococcus, Streptococcus , etc. Almindelige navne - Vernacular (almindelige) navne bør være romersk type i små bogstaver, ikke-kursiv (f.eks. streptokokker , brucella). Men når man refererer til det faktiske slægtsnavn (orabove) altid kapitalisere og kursiv.

Er Teflon med store bogstaver?

Bemærk: Som et registreret varemærke, “ Teflon burde være med store bogstaver , men det er det undertiden ikke med store bogstaver i uformel kommunikation.

Anbefalede: