Hvad er amplitude i EEG?
Hvad er amplitude i EEG?

Video: Hvad er amplitude i EEG?

Video: Hvad er amplitude i EEG?
Video: Amplitude integrated EEG aEEG made easy 2024, Juni
Anonim

Spontan aktivitet måles i hovedbunden eller på hjernen og kaldes elektroencefalogrammet. Det amplitude af EEG er ca. 100 µV målt på hovedbunden og ca. 1-2 mV målt på hjernens overflade.

Hvad betyder amplitude heraf i EEG?

Det amplitude af EEG mønster er mønsterets styrke med hensyn til mikrovolt af elektrisk energi. Der er fire grundlæggende EEG frekvensmønstre som følger: Beta (14-30 Hz), Alpha (8-13 Hz), Theta (4-7 Hz) og Delta (1-3 Hz). Generelt er amplitude af EEG stiger, når frekvensen falder.

Udover ovenstående, hvad er de 5 hovedfrekvenser målt ved EEG? Signalfrekvens: hovedfrekvenserne for de menneskelige EEG -bølger er:

  • Delta: har en frekvens på 3 Hz eller derunder.
  • Theta: har en frekvens på 3,5 til 7,5 Hz og klassificeres som "langsom" aktivitet.
  • Alpha: har en frekvens mellem 7,5 og 13 Hz.
  • Beta: beta -aktivitet er "hurtig" aktivitet.

Hvad måler EEG udover dette?

Et elektroencefalogram ( EEG ) er en test, der bruges til at evaluere den elektriske aktivitet i hjernen. An EEG kan bruges til at opdage potentielle problemer forbundet med denne aktivitet. An EEG sporer og registrerer hjernebølgemønstre. Små flade metalskiver kaldet elektroder er fastgjort til hovedbunden med ledninger.

Hvad er Alpha -blok EEG?

Denne udskiftning af Alpha rytme kaldes desynkronisering eller Alfa blok ”, Fordi det repræsenterer en ændring i den synkroniserede aktivitet af neurale systemer i hjernen. Det menes, at Beta -bølger repræsenterer ophidselse af cortex til en højere årvågenhedstilstand og kan også være forbundet med hukommelseshentning.

Anbefalede: