Hvad er EEG -teknologi?
Hvad er EEG -teknologi?

Video: Hvad er EEG -teknologi?

Video: Hvad er EEG -teknologi?
Video: Картун Кет против Влада А4 видео с дрона! 2024, Juli
Anonim

Elektroencefalografi ( EEG ) er en elektrofysiologisk overvågningsmetode til at registrere elektrisk aktivitet i hjernen. Det er typisk ikke -invasivt, idet elektroderne er placeret langs hovedbunden, selvom invasive elektroder ofte bruges som ved elektrokortikografi.

Tilsvarende, hvad er et EEG, og hvordan fungerer det?

Under en EEG , små elektroder og ledninger fastgjort til dit hoved. Elektroderne registrerer dine hjernebølger og EEG maskinen forstærker signalerne og registrerer dem i et bølgemønster på grafpapir eller en computerskærm (figur 1).

Efterfølgende er spørgsmålet, om EEG -testen er smertefuld? At have en EEG er ikke smertefuld . Det kan være lidt ubehageligt at have elektroderne påsat, men elektroderne frembringer ingen fornemmelse - de registrerer kun din hjernes aktivitet.

Ved også, hvad bruges en EEG -test til at diagnosticere?

Et elektroencefalogram ( EEG ) er en testbrugt at finde problemer relateret til hjernens elektriske aktivitet. An EEG sporer og registrerer hjernebølgemønstre. Små metalskiver med tynde ledninger (elektroder) placeres i hovedbunden og sender derefter signaler til en computer for at optage resultaterne.

Hvad er EEG -effekt?

Fourier nedbryder EEG tidsserier til spænding ved frekvensspektralgraf, der almindeligvis kaldes " strøm spektrum", med strøm være kvadratet af EEG størrelse, og størrelse er det integrale gennemsnit af amplituden af EEG signal, målt fra (+) top-til-(-) top), på tværs af den tid, der blev samplet, eller epoke.

Anbefalede: