Hvad er Preen lavet af?
Hvad er Preen lavet af?

Video: Hvad er Preen lavet af?

Video: Hvad er Preen lavet af?
Video: Dansk for arabere lektion 4 الدانماركية للعرب درس أربعة 2024, Juni
Anonim

Økologisk Preen bruger majsgluten som dets aktive ingrediens i små applikationsgranulater lavet majskolber og genbrugspapir. Dens beholder leveres med en fliptop -applikator, der gør det let at fordele majsglutengranulatet jævnt i haven.

Hvad er den aktive ingrediens i Preen på samme måde?

Trifluralin

For det andet, er preen dårligt for miljøet? Preen Ukrudtsbekæmpelse For det første skal dette produkt håndteres korrekt, da det er miljøgiftigt og jævnt skadeligt for menneskets sundhed. Selvom dette er et post-emergent granulært ukrudtsmiddel, indeholder det ikke stærkt giftige kemikalier, der findes i lignende ukrudtsbekæmpelsesprodukter.

Simpelthen så, er preen sikker?

Det vigtigste kemikalie i produkter som f.eks Preen Garden Weed Preventer er trifluralin, som kan irritere øjne og hud. Det er også skadeligt for fisk og andet vandliv, og det bør ikke bruges i nærheden af vandveje, damme, stormkloakker eller endda indkøringsafløb.

Er Preen organisk?

Preen Grøntsagshave Økologisk Ukrudtsforebyggende er en økologisk produkt, der forhindrer ukrudtsfrø i at danne rødder. Ifølge producenten, Preen Grøntsagshave Økologisk Weed Preventer er fremstillet af 100 procent majsgluten, og det forhindrer mere end 200 typer ukrudtsfrø i at spire.

Anbefalede: