Kan en 22 gauge nål give blod?
Kan en 22 gauge nål give blod?

Video: Kan en 22 gauge nål give blod?

Video: Kan en 22 gauge nål give blod?
Video: Donating Blood For The First Time | FIRST TIME FOR EVERYTHING 2024, Juli
Anonim

22 måler : Denne lille størrelse er god til, når patientens ikke har brug for en IV lang og ikke er kritisk syg. Du normalt kan ikke administrere blod * på grund af den lille størrelse tillader nogle hospitalsprotokoller dog 22 G brug om nødvendigt.

Kan du derfor løbe blod gennem en 22 gauge?

Hos voksne er en 20– 22 gauge eller 3 fransk kateter anbefales ofte som minimumsstørrelse til infusion af rødt blod celler (16-18 Målestok ved hurtige transfusioner). Hos pædiatriske patienter er minimumsstørrelsen a 22 -25 Målestok kateter. Medicin må IKKE tilføjes til blod produkter eller slanger beregnet til en transfusion.

Udover ovenstående, hvad bruges en 20 gauge nål til? Hypodermisk Nåle , 20 måler . Disse er regelmæssige vægge nåle . De er til intramuskulære, subkutane og andre injektioner og fås i en lang række målere og længder. De har en overdimensioneret forkromet luerlåsnav.

Hvilken målernål bruges på lignende måde til blod?

En 18- måle nål er standard, men a nål eller kateter så lille som 23- Målestok måske Brugt til transfusion, hvis det er nødvendigt. Jo mindre jo Målestok , jo langsommere er strømningshastigheden, og jo højere er risikoen for koagulation. Der skal udvises forsigtighed for at undgå for stort tryk og resulterende hæmolyse, når meget smalle enheder er Brugt.

Kan du løbe blod gennem en 24 gauge?

I den voksne befolkning, en 20 eller 18 Målestok intravenøst kateter anbefales. I den pædiatriske population er a 24 eller 22 Målestok intravenøst kateter kan være egnet.

Anbefalede: