Hvad er en trach and Peg?
Hvad er en trach and Peg?

Video: Hvad er en trach and Peg?

Video: Hvad er en trach and Peg?
Video: ШУГАРИНГ НОГ! САХАРНАЯ ДЕПИЛЯЦИЯ НОГ! 2024, Juli
Anonim

På dette tidspunkt træffes beslutningen om enten at overgå fra maskinpleje til komfortpleje eller til at fordoble med en trach og PEG -en tracheostomi , et åndedrætsrør gennem halsen ind i luftrøret og en perkutan endoskopisk gastrostomi, et fodringsrør gennem maveskindet ind i maven.

Er en tracheostomi på samme måde betragtet som livsstøtte?

(For eksempel andre midler til livsstøtte omfatte kardiopulmonal bypass under åben hjerteoperation, nyredialyse osv.) En ventilator er en måde at administrere ilt til en patient, hvilket er taget i betragtning et stof. tracheostomi er en åbning ind i luftrør og udføres ved et lille kirurgisk snit i nakkeområdet.

Hvor længe kan du desuden leve med en tracheostomi? Din opsving. Efter operationen kan din nakke være øm, og du kan have problemer med at synke i et par dage. Det kan tage 2 til 3 dage at vænne sig til at trække vejret gennem tracheostomi (trach) rør. Du kan forventer at føle dig bedre hver dag, men det kan tage mindst 2 uger at tilpasse sig at leve med din trach (sig "bakke").

På denne måde, hvorfor skulle der foretages en tracheostomi?

EN tracheostomi er normalt Færdig af en af flere grunde: at omgå en forhindret øvre luftvej (et objekt, der blokerer den øvre luftvej, forhindrer ilt fra munden for at nå lungerne); at rense og fjerne sekreter fra luftvejene; for lettere og normalt mere sikkert at levere ilt til lungerne.

Hvad er forskellen mellem en tracheotomi og en tracheostomi?

Vejrtrækning sker gennem tracheostomi rør frem for gennem næse og mund. Begrebet trakeotomi ”Refererer til snittet i luftrøret (luftrøret), der danner en midlertidig eller permanent åbning, som kaldes en“ tracheostomi ,”Dog; udtrykkene bruges undertiden i flæng.

Anbefalede: