Er burping et kompliment i Italien?
Er burping et kompliment i Italien?

Video: Er burping et kompliment i Italien?

Video: Er burping et kompliment i Italien?
Video: Наказание | Драма | полный фильм - русские субтитры 2024, Juli
Anonim

Stig ikke.

Tidligere kan dette have været betragtet som et tegn på tilfredshed og godkendelse af et godt måltid, men nu burping ved bordet er strengt forbudt. Selvom denne skik kan være til stede i andre kulturer, i Italien det accepteres ikke.

Efterfølgende kan man også spørge, i hvilket land er det høfligt at bøvse efter et måltid?

5- Ja, du skal bøje og bøje: I visse dele af Indien , Kina og i Bahrain - et lille ø -land beliggende i Mellemøsten, lige syd for Kuwait , burping efter et måltid kan være et tegn på påskønnelse og mæthed.

Ved også, er burping uhøfligt i Italien? Burping betragtes som yderst vulgært. Når de inviteres til et hjem, ankommer gæsterne 15 til 30 minutter efter den angivne tid. Lad værtinden begynde at spise før gæsterne.

Deraf, er burping et kompliment i nogle kulturer?

Nogle kulturer hensyn burping som acceptabelt i bestemte situationer, for eksempel i Sydasien, signalerer det værten, at gæsten har nydt maden og er mæt. I Japan, burping under et måltid betragtes som dårlige manerer. Burping betragtes også som dårlig opførsel i vestlig kulturer , såsom Nordamerika og Europa.

Er det høfligt at bøvse efter et måltid i Kina?

Kina . I Kina , burping behandles som enhver anden kropslig proces, og efter et måltid , det kan virkelig tjene som et kompliment til kokken. Det er sandsynligvis Kina der opstod den gennemgående myte om gratis burping i udlandet. Det er det dog ikke høflig i Japan til burp , heller ikke er det høfligt i Kina at slurpe.

Anbefalede: