Er Gabapentin et kontrolleret stof i Arizona?
Er Gabapentin et kontrolleret stof i Arizona?

Video: Er Gabapentin et kontrolleret stof i Arizona?

Video: Er Gabapentin et kontrolleret stof i Arizona?
Video: Методы обезболивания - чем когда пользоваться 2024, Juli
Anonim

Gabapentin er ikke en kontrolleret stof eller planlagt lægemiddel på føderalt plan.

På samme måde bliver det spurgt, hvilke tilstande er gabapentin et kontrolleret stof?

Gabapentin er i øjeblikket ikke klassificeret som en kontrolleret stof i stat fra Ohio, dog andre stater i landet har taget skridtet til at omklassificere det. Medicin misbrug, der involverer gabapentin kan være dødelig og kan kræve behandling inden for en intensiv medicin genoptræningsprogram.

Efterfølgende er spørgsmålet, om Gabapentin er et kontrolleret stof i Florida 2019? I øjeblikket gabapentin er ikke planlagt som en kontrolleret stof fordi når det gives som en monoterapi, har det meget lidt misbrugspotentiale. En undersøgelse blev udført på en Florida kriminalomsorg, som undersøgte indsatte, der modtog gabapentin.

Er Gabapentin på samme måde et narkotisk middel?

I USA, gabapentin blev godkendt af Food and Drug Administration som et ikke-kontrolleret stof. Til dato og på trods af empiriske beviser, der tyder på afledning og misbrug med opioider, gabapentin forbliver et ikke-kontrolleret stof på føderalt niveau.

Hvorfor er gabapentin et kontrolleret lægemiddel nu?

Epilepsi medicin pregabalin og gabapentin vil blive omklassificeret som kontrollerede lægemidler under misbrug af Narkotika Lov 1971 fra 1. april 2019, har NHS England sagt. Det betyder, at der vil være strengere juridisk kontrol med disse lægemidler at forhindre dem i at blive misbrugt, forårsage skade eller blive hentet ulovligt.

Anbefalede: