Hvilken sygdom skyldes litchi?
Hvilken sygdom skyldes litchi?

Video: Hvilken sygdom skyldes litchi?

Video: Hvilken sygdom skyldes litchi?
Video: VETERINARIAN Reviewed Your Fish Photos | Fish Health Course With A Professional 2024, Juli
Anonim

Forskning har fundet ud af, at forbrug af litchi kan kobles til encephalitis. (CNN) Næsten 50 børn er døde i det nordlige Indien i løbet af de sidste tre uger fra en hjerne sygdom der har været knyttet til toksiner i litchi.

Også spurgt, hvorfor litchi er farlig?

En undersøgelse foretaget af forskere fra USA og Indien viste farligt kombination af at spise litchi på tom mave og overspringelse af måltid kan resultere i akut lavt blodsukkerniveau og føre til encefalopati, en tilstand, der ændrer hjernens funktioner, forårsager kramper, koma og i nogle tilfælde død.

Udover ovenstående, er litchi sikkert at spise? Når den spises med måde som en del af en sund kost, litchi ikke har nogen kendte sundhedsskadelige virkninger. Imidlertid, litchi har været forbundet med hjernebetændelse i Syd- og Sydøstasien. Spiser litchi med måde burde være sikker for de fleste mennesker.

Er litchi deraf ansvarlig for encefalitis?

Litchis ikke har noget at gøre med hjernebetændelse . Der er ingen toksiner i den spiselige del af litchi . Det er meget ærgerligt, at folk er blevet vildledt om frugten. Fra Muzaffarpur bliver denne frugt transporteret til store byer, herunder Mumbai og Delhi.

Hvad forårsager akut encephalitis syndrom?

Encephalitis er betændelse i hjernen. Årsager af hjernebetændelse omfatte vira såsom herpes simplex -virus og rabies samt bakterier, svampe eller parasitter. Andet årsager omfatte autoimmune sygdomme og visse lægemidler. I mange tilfælde er årsag forbliver ukendt.

Anbefalede: