Skal du bære en maske, når du sliber?
Skal du bære en maske, når du sliber?

Video: Skal du bære en maske, når du sliber?

Video: Skal du bære en maske, når du sliber?
Video: 15 полезных советов по демонтажным работам. Начало ремонта. Новый проект.# 1 2024, September
Anonim

Slibning er nok den værste synder for at producere meget fint støv, så iført en maske mens slibning med slibemaskiner er vigtigere end de fleste andre gange. Hvis du ikke har et godt HEPA -filter (og måske endda hvis du gør ), du skal bære et godt støv maske mens og efter en butiksvakuum har været i drift.

Også spurgt, skal du bære en maske, når du sliber maling?

Som navnet antyder, støv masker skal kun bruges til filtrering af partikler. Det betyder, hvornår du er slibning , slibning, skæring af træ eller lignende. Hvis der er fysisk støv i luften, skal du bruge et støv maske . Gør ikke bruge støv maske at filtrere alt kemisk, herunder spray maling.

Tilsvarende, hvilken slags maske bruger du til slibning? Til simpelt træ slibning , nogle folk anbefaler den gamle standard 3M 8210 partikler åndedrætsværn . Mange mennesker vil kalde denne stil et støv maske . Andre vil sige, at det knap nok er bedre end næsehår. Det er en N95, hvilket betyder, at den filtrerer 95% af partiklerne ud, hvilket bestemt er bedre end ingenting.

Kan du derfor slibe uden en maske?

Ja, du kan have gjort en vis skade; fuldstændig uopdagelig og giver ingen langsigtet konsekvens. Et helt liv med solskoldning vilje dræbe du . Man vil ikke. Også, slibning nogle finish kræver absolut en maske.

Hvornår skal du bære en støvmaske?

Støvmasker giver bare ikke en god ansigtsforsegling, og de beskytter om såvel som næsehår, hvilket er til sige ikke så godt. Udskift dem, når de ser snavsede ud eller efter cirka 8 timers have på . Helt ærligt gør de ikke meget alligevel, så det gør ikke noget. Hvad vi sælge til egentlig lungebeskyttelse er engangs respiratorer.

Anbefalede: