Tjekker du for en puls i HLR?
Tjekker du for en puls i HLR?

Video: Tjekker du for en puls i HLR?

Video: Tjekker du for en puls i HLR?
Video: Slik kan du redde et liv | HLR og hjertestarter 2024, Juli
Anonim

Tjek for en puls på siden af halsen. Føl efter en puls i mindst 5 sekunder, men IKKE MERE END 10 sekunder. Hvis der ikke er noget puls (eller hvis du er i tvivl om der er en puls ), begynde HLR starter med brystkompressioner. Giv 30 brystkompressioner efterfulgt af to vejrtrækninger.

Efterfølgende kan man også spørge, giver man HLR, hvis der er en puls?

Hvis offeret har en puls men trækker vejret unormalt, oprethold patientens luftveje og begynd at redde vejrtrækningen. Administrer et åndedrag hvert 5. til 6. sekund, ikke over 10 til 12 vejrtrækninger i minuttet. Tjek patientens puls hvert 2. minut. Hvis på ethvert tidspunkt der er nej puls til stede, begynde at administrere HLR.

Gør du ligeledes HLR, hvis der er en puls, men ingen vejrtrækning? Hvis der er ingen tegn på vejrtrækning eller puls , begynde HLR starter med kompressioner. Hvis patienten har helt sikkert en puls men er ikke trækker vejret sørg for tilstrækkelig ventilation uden kompressioner. Dette kaldes også "redning vejrtrækning ." Voksne: give 1 åndedrag hvert 5. til 6. sekund.

Tager du i betragtning af dette en puls efter defibrillering?

Hvorfor ikke vurdere for en rytme og en puls med det samme efter defibrillering ? - Australian Resuscitation Council. Anbefalingen om straks at starte HLR efter et chok er baseret på det faktum, at chancen for at udvikle en rytme, der er forbundet med et output i det første minut eller deromkring efter defibrillering er ekstremt lille.

Hvordan tjekker du for halspuls under HLR?

Til kontrollere din puls over din halspulsår arterie, skal du placere indeks og langfingre på din hals til siden af din luftrør. Når du føler din puls , se på dit ur og tæl antallet af slag på 15 sekunder. Gang dette tal med 4 for at få din puls i minuttet.

Anbefalede: