Hvad bruges en Sara Stedy til?
Hvad bruges en Sara Stedy til?

Video: Hvad bruges en Sara Stedy til?

Video: Hvad bruges en Sara Stedy til?
Video: Arjo – Patient Handling - Sara Stedy demonstration video 2024, Juli
Anonim

Tilsigtet Brug

Det Sara Stedy er en mobil aktiv lift med en sikker arbejdsbelastning (SWL) på 182 kg (400 lb). Det er beregnet til at blive betjent på vandrette overflader til overførsel af patienter og beboere på hospitaler, plejehjem eller andre sundhedsfaciliteter.

Hvad betyder Sara Stedy så?

Det Sara Stedy Sid til Stå Manuel løft af ArjoHuntleigh er et liftstøttehjælpemiddel, der tilskynder patienterne til at trække sig selv op i en stående stilling. Bløde knæstøtter giver patienten stabilitet under løftet og når de er er stående.

Ved også, hvad er Sara lift? Patienten sidder og står Lifte - Stand Up Assist - Sara Lift og mere. Sid for at stå Lifte kaldes ofte " Sara elevatorer ", " Løfte op Ups "," Stand Assist "eller" Stand Up Lifte ". De bruges til at hjælpe mobilitetspatienter, når de ikke er i stand til at skifte fra en siddende stilling til en stående stilling på egen hånd.

Desuden, hvad er formålet med en stativhjælp?

Stå hjælpemidler er designet til at yde støtte og bistand til dem, der har svært ved at komme op i en stående position.

Hvordan bruger du en molift?

Gør dig klar i en stabil og sikker startposition ved siden af Molift Raiser, med din nærsides hånd sikkert oven på håndtaget. Opmuntre brugeren til at begynde at sidde, mens du træder frem i en sikker og stabil position og gradvist slipper remmen for at sænke brugeren.

Anbefalede: