Hvilket kød siger Bibelen om ikke at spise?
Hvilket kød siger Bibelen om ikke at spise?

Video: Hvilket kød siger Bibelen om ikke at spise?

Video: Hvilket kød siger Bibelen om ikke at spise?
Video: Шашлык из домашнего Гуся Великана в Тандыре. Дикий рецепт 2024, Juli
Anonim

I 3. Mosebog 11: 7-8 ændrer Gud lidt på reglerne og siger: Og grisen, fordi den deler hov og er klovfodet, men tygger ikke, er urent for dig. Du må ikke spise noget af deres kød, og du må ikke røre ved deres kroppe; de er urene for dig.

Helt enkelt, hvilke dyr er forbudt at spise i Bibelen?

De er urene for dig. gekkoen, skærmen firben, vægøglen, skinken og kamæleonen. Af alle dem, der bevæger sig langs jorden, er disse urene for dig. Den, der rører ved dem, når de er døde, er uren til aften.

Man kan også spørge, hvad siger Bibelen om at spise kød KJV? Enhver bevægende ting, der lever, skal være kød for dig; selv som den grønne urt har jeg givet dig alle ting. Men kød med dets liv, som er dets blod, skal I ikke spise "Ordet" kød "stammer imidlertid fra det græske ord" kreas ", som betegner kødet af et ofret dyr.

Hvad siger Bibelen udover dette ikke at spise?

3 Mosebog (11: 9-10) siger, at man skal spise "hvad som helst har finner og skæl i vandene" men ikke at spise "alt hvad der har ikke finner og skalaer i havene. "Rubin siger at det betyder, at fisk med skæl er beregnet til at blive spist, såsom laks og ørreder, men glatte fisk som havkat og ål bør ikke blive spist

Hvad siger Bibelen om at spise kylling?

"Jeg har aldrig spist noget urent eller urent". Kylling er en fugl godkendt af Gud til at blive spist af mennesker. Det er godt og rent. Det er rigtigt at spise kylling ifølge bibel.

Anbefalede: