Er en EVD en shunt?
Er en EVD en shunt?

Video: Er en EVD en shunt?

Video: Er en EVD en shunt?
Video: External Ventricular Drain (EVD) 2024, Juli
Anonim

Opkastning Det vigtigste alternativ til en EVD er en shunt . Dette er et kateter med den ene ende indsat i en hjerneventrikel. Den anden ende indsættes i maven, hvor cerebrospinalvæsken dræner og absorberes af kroppen.

Udover dette, hvor længe forbliver en EVD i?

Dette varierer fra barn til barn, afhængigt af hvorfor EVD var nødvendig i første omgang. Dog det er en midlertidig metode til dræning af CSF og er sjældent brugt i mere end 14 dage. Dit barn vilje behøver Bliv inde hospitalet indtil afløbssystemet er fjernet.

Hvordan måler en EVD desuden ICP? ICP kan overvåges via en fiberoptisk skærm (Codman -skærm), som er placeret på hjernens overflade eller i hjernen eller et eksternt ventrikulært afløb ( EVD ) system, som er et lukket sterilt system, der tillader dræning af CSF via en silastisk kateterspids, som hviler i det forreste horn i en lateral ventrikel.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er en EVD -infektion?

Ekstern ventrikulær dræning ( EVD ) bruges ofte i neurokirurgi til at dræne cerebrospinalvæske hos patienter med forhøjet intrakranielt tryk. Den kumulative forekomst af EVD -relaterede infektioner var 8,3% (95% CI, 5,3–12,7) med en enhedsassocieret infektion 10,4 pr. 1000 dræningsdage (95% CI, 6,2–16,5).

Hvad bruges en shunt til i hjernen?

En ventrikuloperitoneal (VP) shunt er et medicinsk udstyr, der lindrer pres på hjerne forårsaget af væskeansamling. VP rangering er en kirurgisk procedure, der primært behandler en tilstand kaldet hydrocephalus. Denne tilstand opstår, når overskydende cerebrospinalvæske (CSF) samler sig i hjernens ventrikler.

Anbefalede: