Er Spectra s1 en hospitalsklasse?
Er Spectra s1 en hospitalsklasse?

Video: Er Spectra s1 en hospitalsklasse?

Video: Er Spectra s1 en hospitalsklasse?
Video: Молокоотсос для больниц Spectra S1 2024, Juli
Anonim

✓ Den S1 er en Hospital - karakter pumpe:

Hospital - karakter pumper rod ikke rundt - de udtrækker mælk hurtigt og effektivt med så lidt ubehag som muligt. Det er en stor ting for mødre, der er bekymrede for, at deres mælkeforsyning lider af utilstrækkelig dræning

Er Spectra derudover betragtet som en hospitalsklasse?

spektre er ikke hospitalsgrad disse pumper koster som 2K.

hvad er en brystpumpe af hospitalsklasse? EN hospitalskvalitet brystpumpe er en leje til flere formål brystpumpe designet til mødre med medicinske problemer, der forhindrer dem i at amme deres babyer ordentligt eller til mødre til babyer med genetiske problemer i NICU. Det hospitalskvalitet brystpumpe tilbydes at leje gennem Aeroflow Breastpumps er Medela Symphony.

Er Spectra s2 ligeledes en hospitalsklasse?

Det Spectra S2 Funktioner Spectra S2 brystpumpe anmeldelser er begejstrede for denne pumpes ydeevne og effekt. Det er en hospitalsgrad styrkepumpe og prale af en utrolig maksimal sugestyrke på 270 mmHg (+/- 15) pr Spektra Officielt websted. På trods af sin magt siges det dog at være utrolig blidt.

Hvad følger spektra s1 med?

Beskrivelse. Det S1 PLUS Hospitalstyrke Double Electric Brystpumpe med indbygget OPLADELIGT BATTERI giver alle funktionerne i S2, med tilføjelse af et indbygget genopladeligt batteri.

Anbefalede: