Er det tilladt at bruge beholdere i hospitalsklasse i et hus?
Er det tilladt at bruge beholdere i hospitalsklasse i et hus?

Video: Er det tilladt at bruge beholdere i hospitalsklasse i et hus?

Video: Er det tilladt at bruge beholdere i hospitalsklasse i et hus?
Video: Sådan er det at være på hospitalet 2024, Juli
Anonim

NEC kræver liste Hospital - beholdere i klasse på patientplaceringer i generelle plejeområder som angivet i 517.18 (B). NEC kræver også Hospital - beholdere i klasse på patientplaceringer i områder med kritisk pleje som angivet i 517.19 (B) (2).

Også spurgt, er beholder på hospitalsklasse påkrævet på plejehjem?

Hospital - kvalitetsbeholdere . Hospital - kvalitetsbeholdere ikke er påkrævet i behandlingsrum på klinikker, medicinsk og tandlægekontorer eller ambulante faciliteter, fordi disse steder ikke har en "patient sengeplads" som defineret i 517.2.

Udover ovenstående, er sygehuskvalitetsbeholdere manipulationssikre? Sabotage - Modstandsdygtige beholdere til hospitalskvalitet , Bag- og sideledning, 20A, 125V, Hvid, TR63HW | Legrand. For detaljeret Sabotage - Modstandsdygtig beholder oplysninger, besøg vores Sabotage - Modstandsdygtige beholdere side. Termoplastisk dobbeltmekanisme lukkersystem for at forhindre indsættelse af fremmedlegemer.

Desuden, hvad er et hospitalskvalitetsstik?

Beholdere til hospitalsklasse . Ud over at overholde de generelle brugskrav, sygehuskvalitetsbeholdere er specielt designet og er underlagt yderligere krav i standarderne. Disse omfatter yderligere jordingspålidelighed, samlingsintegritet, styrke og holdbarhed.

Hvilke farvestik er livsstøtteudstyr tilsluttet?

Du finder måske flere farvede afsætningsmuligheder i elektrisk følsomme applikationer. Rød forretninger er for batteristrømforsynet - kritisk udstyr til livsstøtte bør være forbundet med disse, men ikke kritiske udstyr skulle det ikke bruge batteristrømmen.

Anbefalede: