Hvad er skånsomt jern godt til?
Hvad er skånsomt jern godt til?

Video: Hvad er skånsomt jern godt til?

Video: Hvad er skånsomt jern godt til?
Video: JEG SMED IKKE DEN GAMLE TYL VÆK OG REDDEDE FAMILIEBUDGETTET GODT! 4 SUPER OMARBEJDNING AF TYL. 2024, Juli
Anonim

Anvendelser. Denne medicin er en jern supplement, der bruges til at behandle eller forhindre lave blodniveauer af jern (såsom dem forårsaget af anæmi eller graviditet). Jern er et vigtigt mineral, som kroppen har brug for for at producere røde blodlegemer og holde dig i godt sundhed.

Hvornår skal jeg derfor tage skånsomt jern?

Tage denne medicin gennem munden, normalt en gang dagligt eller som anvist af din læge. Denne medicin tages bedst på tom mave 1 time før eller 2 timer efter måltider. Hvis der opstår mavebesvær, kan du evt tage denne medicin sammen med mad.

For det andet, hvilket jern er skånsomt for maven? Ferric jern : Denne form for jern skal nedbrydes af kroppen for at blive biotilgængelig. Derfor absorberes det ikke så let eller anbefales ofte. Men hvis din mave kan ikke tåle jern jern , denne type er lettere på mave.

Når man holder dette for øje, hvad er det mest skånsomme jerntilskud?

ENKELT beroligende - Mens nogle jerntilskud kan forårsage gastrointestinal irritation og forstoppelse, Solgar Skånsomt jern Grøntsag Kapsler indeholde en unik form for jern ( jern bisglycinat), der er formuleret til forbedret absorption for at være ikke-forstoppende og blid på din mave.

Hvad er jern godt for?

Jern er et mineral, der er afgørende for, at hæmoglobin fungerer korrekt, et protein, der er nødvendigt for at transportere ilt i blodet. Jern har også en rolle i en række andre vigtige processer i kroppen. En mangel på jern i blodet kan føre til en række alvorlige helbredsproblemer, herunder jern mangel anæmi.

Anbefalede: