Hvilke potentielle komplikationer kan patienter med KOL støde på ved overtryksventilation?
Hvilke potentielle komplikationer kan patienter med KOL støde på ved overtryksventilation?

Video: Hvilke potentielle komplikationer kan patienter med KOL støde på ved overtryksventilation?

Video: Hvilke potentielle komplikationer kan patienter med KOL støde på ved overtryksventilation?
Video: Обзор эконом-кондиционера с завода Changhong (марки DEXP, NEWTEK etc.) 2022 2024, Juli
Anonim

Dynamisk hyperinflation, autoPEEP og deres tilhørende komplikationer (herunder vedvarende respiratorisk acidose, hypotension og barotrauma) er mere tilbøjelige til at forekomme ved forkert ventilationsstyring af KOL -patient . Kardinalproblemet er overventilation, hvilket fører til flere forstyrrelser.

Efterfølgende kan man også spørge, hvilken type ventilation der er egnet til patienter, der har alvorlig lungesygdom?

MEKANISK VENTILATORISK STØTTE I OBSTRUKTIV Lungesygdom . Ved hjælp af nuværende beviser, ikke-invasivt positivt tryk ventilation (NPPV) er den første behandlingslinje for disse patienter , men invasivt positivt pres ventilation kan også være påkrævet i patienter, der har mere alvorlig sygdom.

Kan jeg ligeledes opereres, hvis jeg har KOL? En af de udfordringer, som mennesker står over for med KOL undergår kirurgi der kræver bedøvelse. Kombinationen af anæstesi og KOL gør øge risikoen, men der er måder at håndtere og reducere disse risici på. Hvis du skulle indlægges på hospitalet eller modtaget hjælp til at trække vejret tidligere pga KOL , fortæl det til din læge.

Med hensyn til dette, hvor længe kan en KOL -patient leve på en ventilator?

Mens det er vidste det patienter med KOL der kræver lang tid ventilation (> 72 timer) eller reintubation har en dårligere prognose, 2 Breen et al3 fandt ud af, at mediankravet til ventilationsstøtte var 2 dage (gennemsnit 3,2 dage), og kun 13% modtog ventilationsstøtte i mere end 1 uge-et fund i modstrid med

Hvordan ventilerer man en astmapatient?

Som udgangspunkt for ventilere patienter med svær astma , anbefaler vi, at respiratoren i første omgang bruges i trykreguleringstilstand, idet trykket indstilles til at opnå et tidevandsvolumen på 6-8 ml/kg, respirationshastighed på 11–14 vejrtrækninger/min. og PEEP ved 0–5 cmH2O.

Anbefalede: