Hvor mange PVC'er betragtes som v tach?
Hvor mange PVC'er betragtes som v tach?

Video: Hvor mange PVC'er betragtes som v tach?

Video: Hvor mange PVC'er betragtes som v tach?
Video: Premature Ventricular Contractions (PVCs), Animation 2024, Juli
Anonim

Denne stigning i pulsfrekvensen vil derefter give anledning til afslutningen af den ineffektive PVC'er nødvendig for at opretholde cirkulationen. Dette er en meget alvorlig arytmi. Når der ses tre eller flere på hinanden følgende PVS'er, med en hastighed på 100 slag i minuttet eller mere, er det anvendte udtryk Ventrikulær takykardi ( V . Tach ).

Desuden, hvor mange PVC’er i træk er Vtach?

Alt efter om der er en, to eller tre normale slag mellem hver PVC, kaldes rytmen bigeminy, trigeminy eller quadrigeminy. Hvis 3 eller flere PVC'er forekommer i træk kan det kaldes ventrikulær takykardi.

For det andet, hvor mange PVC'er i minuttet er for mange? Den normale person har omkring 100.000 hjerteslag om dag (atleter et par færre). Patienter med mere end 20.000 PVC’er pr dag er i risiko for at udvikle kardiomyopati (svagt hjerte). Disse patienter bør henvises til en elektrofysiolog.

Så kan PVC'er føre til V tach?

Deres tilstedeværelse kan øge risikoen for mere ondartede dysrytmier såsom vedvarende VT eller ventrikelflimren, der kan forårsage pludselig hjertedød. PVC'er og NSVT kan være forbundet med en reversibel takykardi-induceret kardiomyopati eller en primær kardiomyopati.

Hvor mange PVC’er er normale?

PVC'er er almindelige blandt den generelle befolkning. Den estimerede forekomst spænder fra 1% til 4% på elektrokardiogram og 40% til 75% på en 24 eller 48-timers Holter-monitor.

Anbefalede: