Afviser Avon Skin So Soft insekter?
Afviser Avon Skin So Soft insekter?

Video: Afviser Avon Skin So Soft insekter?

Video: Afviser Avon Skin So Soft insekter?
Video: Действует ли Avon Skin So Soft как средство от комаров? 2024, Juni
Anonim

”Selvom vi ved, at mange forbrugere har henvendt sig til Huden er så blød Bath Oil, produktet er faktisk ikke beregnet til afvise myg eller sælges til dette formål, og er ikke godkendt af EPA som en frastødende ,” Avon fortalte Consumer Reports.

Efterfølgende kan man også spørge, afviser Avon Skin So Soft lotion insekter?

Der kommer duft fra hud porer, men myg tiltrækkes af kuldioxid, varme og fugt fra vores ånde. Avons hud - Så - Blød lotion er effektiv i afviser myg . Faktum. Undersøgelser har vist, at det er effektivt i cirka to timer.

Ved også, er Avon Skin So Soft giftig for katte? Dette produkt opdrages ofte som et sikkert ikke-DEET alternativ til mennesker og kæledyr. Der er ingen kendte tilfælde af toksicitet for mennesker eller kæledyr, men vær forsigtig med katte , der ofte plejer og indtager produkter, der måtte være skadelig.

I betragtning af dette er hud så blød som insektafvisende?

Fans af Avons Huden er så blød Som en Fejlafvisende Er forkerte. Som en del af deres test af insektafvisende midler , Forbrugerrapporter testede originalen Huden er så blød badeolie, produktet der så mange mennesker sværger til at afvise myg. De fandt ud af, at det … ikke frastød myg.

Afviser Skin So Soft ikke noget?

Mit yndlingsvalg mod ingen - se - ums : Avon HUDEN BLØD BUG VAGT. En DEET-fri frastødende der virker effektivt mod alle slags fejl, der ikke frastødes af de fleste andre produkter på markedet. Dens aktive ingrediens er Picaridin, som er registreret hos EPA.

Anbefalede: