Hvor går et brystrør i en Hemothorax?
Hvor går et brystrør i en Hemothorax?

Video: Hvor går et brystrør i en Hemothorax?

Video: Hvor går et brystrør i en Hemothorax?
Video: CHEST TUBE INSERTION 2024, Juli
Anonim

Identificer indsættelsesstedet, som normalt er det fjerde eller femte interkostale rum i midten til forreste aksillærlinje (lige lateralt til brystvorten hos mænd), umiddelbart bag sidekanten af pectoralis major muskel. Direkte rør så højt og forrest som muligt for en pneumothorax.

Heraf, hvor er et brystrør placeret til en Hemothorax?

Til hæmothorax eller pleural effusion, typisk en straight rør er placeret bagud og mod spidsen og/eller en retvinklet rør måske placeret i bunden af lunge og mellemgulv.

Ved også, hvordan du forankrer et brystrør? Fastgør røret

  1. Fastgør brystrøret på plads med en stor silkesutur (nummer 1 eller 0) Gå rundt om brystet flere gange. Klem ned for at skabe en lille talje på brystet. Bind mange knuder.
  2. En anden sutur skal bruges til at lukke snittet, hvis der er ekstra plads til at undgå dræning eller indføring af luft.

Under hensyntagen til dette, hvilket interkostalrum går et brystrør?

Hvis pneumothorax er under spænding eller akkumuleres igen efter nålesugning, indsættes en bryst rør (CT) vil være nødvendig. Egnede indsættelsessteder omfatter det fjerde, femte eller sjette interkostale rum i den forreste aksillinje. Brystvorten er et vartegn for den fjerde interkostalrum.

Hvordan placerer du en grisehale i et brystrør?

Passér grisehale og dens trocar over tråden, og sørg for, at det sidste sidehul er inden for pleuralrummet. Fjern trokaren og guidekablet, og lad grisehale kateter i placere , og sy den grisehale til bryst væg på samme måde som konventionel bryst rør.

Anbefalede: